martes, 10 de marzo de 2015

Calaix de jocs com a generador de vincles familiars

Hola a tots i totes!!

Em presento, em dic Sara Guerrero i soc Técnica en Educació Infantil, actualment, alumna de 1r de Grau d'Educació Social a la Universitat de Girona.

Aquest blog tractarà sobre la importància del joc en la vida d'una persona, sí, heu llegit bé, d'una persona, tant infants, com joves o adults han de jugar i han de saber fer-ho. El que vull transmetre amb aquest blog és que el simple fet de jugar produeix una gran quantitat d'aspectes positius en una persona, com diverstir-se, riure, aprendre, passar temps, generar vincles amb altres persones... I per tant, crec que és hora de començar a jugar petits i grans, en familia o amb amics.

Els jocs poden ser molt diversos, però durant les próximes setmanes els que compartiré amb vosaltres seran per treballar el vincle afectiu en el nucli familiar, tot i que, en alguns casos també seran jocs que treballaran altres aspectes com la coneixença interfamiliar, el diàleg i valors com l'empatia, la solidalitat, el companyerisme, la igualtat...

Per acabar aquesta primera entrada, voldria afegir...


"No deixem de jugar perquè envellim, sinó que envellim perquè deixem de jugar" George Bernard ShawAixí que a què esperem? Comencem a JUGAR!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario